Welkom op Bbuy.nl, de webshop van Bfactory, een innovatief bedrijf met producten voor uw gezondheid op basis van honing. 

Op deze webshop kunt u Bfactory`s producten bestellen, producten die ontwikkeld zijn voor het optimaliseren van uw persoonlijke zorg, met name van de huid (lippen, gezichtsverzorging, handen en probleemhuid), de intieme zone (verzorging en hygiëne) en voor wondbehandeling (oppervlakkige en diepe wonden). Bfactory levert producten onder de namen Dermagiq (voor huid en verzorging), Vetramil (voor dieren) en Revamil (voor wonden). Ons doel is om zo veel mogelijk natuurlijke producten te ontwikkelen en te leveren met een positief effect op uw huid en welzijn – uiteraard met een zorg voor onze natuur en ons milieu.

Bfactory`s producten zijn ontwikkeld met bijzondere honing en andere natuurlijke ingrediënten. Bfactory`s producten worden toegepast en getest in leidende ziekenhuizen en klinieken. De producten worden in vele landen in Europa gebruikt, zijn wetenschappelijk onderbouwd en leveren oplossingen voor alledaagse problemen en ongemakken.

Producten bestellen kan gemakkelijk en veilig. 

Wij versturen dagelijks en bestellingen boven € 30,-- worden gratis thuisbezorgd. Bij bestellingen tot € 30,-- zijn de verzendkosten slechts € 2,95.

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Dr. Tineke Creemers
Dr. Willem Jan Bosma

Bfactory

TERUG NAAR BOVEN